preskoči na sadržaj

Osnovna škola Grgura Karlovčana Đurđevac

Login
Zastava škole

Moto škole

Domoljublje,

sloboda i znanje

- rajske su biljke 

koje brižno

njegujemo!

Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Školski list Đurek

Kliknite na sliku

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Anketa
Hoćete li ove školske godine ići na natjecanje?





Ponude za izlete

Klikni na sliku

Školski kurikulum

GPP

Kada zvono zvoni

Prijepodne

1. sat 8:00 – 8:45
2. sat 8:55 – 9:40
3. sat 9:55 – 10:40
4. sat 10:50 – 11:35
5. sat 11:40 – 12:25
6. sat 12:30 – 13:15
 
Poslijepodne
 
1. sat 12:30 – 13:15
2. sat 13:30 – 14:15
3. sat 14:25 – 15:10
4. sat 15:20 – 16:05
5. sat 16:10 – 16:55
6. sat 17:00 – 17:45
Točno vrijeme

e Dnevnik

Sponzor škole

Poveznice

Kriteriji ocjenjivanja

Kliknite na sliku

Popis udžbenika

Kliknite na sliku

Vremenska prognoza
HTML weather
Facebook škole
 
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dan zahvalnosti za kruh i plodove zemlje u produženom boravku
Autor: Jelena Prelec, 14. 10. 2018.

Povodom obilježavanja Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje željeli smo podsjetiti naše učenike, polaznike produženog boravka, koliko su plodovi zemlje uvijek bili važni za čovjeka te koliko je važno biti skroman kada je hrana u pitanju. Učenici su se okupili oko stola punog različitih pekarskih proizvoda te smo uz molitvu i simbolično blagovanje kruha zahvalili Bogu na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima koji su nam tijekom godine bili podareni. 


Učenici su gledajući video te kroz razgovor saznali kako od zrna pšenice doći do gotovih slastica koje smo donijeli na ovaj stol. U likovnoj radionici učenici su prikazali koji su se sve pekarski proizvodi našli u njihovim košaricama. Isto tako, razmjenjivali smo savjete o zdravoj prehrani, kakvu vrstu kruha najviše jedemo i koji je najzdraviji. Na kraju smo kušali pekarske proizvode koje smo donijeli te smo se svi zajedno družili u prostorijama produženog boravka.

Ovim putem želimo zahvaliti roditeljima, bakama i djedovima naših učenika bez čijeg truda i ljubavi ne bismo mogli na ovako svečan način upriličiti ovu svečanost u produženom boravku.





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju