preskoči na sadržaj

Osnovna škola Grgura Karlovčana Đurđevac

Login
Zastava škole

Moto škole

Domoljublje,

sloboda i znanje

- rajske su biljke 

koje brižno

njegujemo!

Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Školski list Đurek

Kliknite na sliku

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Anketa
Hoćete li ove školske godine ići na natjecanje?





Ponude za izlete

Klikni na sliku

Školski kurikulum

GPP

Kada zvono zvoni

Prijepodne

1. sat 8:00 – 8:45
2. sat 8:55 – 9:40
3. sat 9:55 – 10:40
4. sat 10:50 – 11:35
5. sat 11:40 – 12:25
6. sat 12:30 – 13:15
 
Poslijepodne
 
1. sat 12:30 – 13:15
2. sat 13:30 – 14:15
3. sat 14:25 – 15:10
4. sat 15:20 – 16:05
5. sat 16:10 – 16:55
6. sat 17:00 – 17:45
Točno vrijeme

e Dnevnik

Sponzor škole

Poveznice

Brojač posjeta

Free Web Counter

Ispis statistike od 6. 5. 2010.

Ovaj mjesec: 2182
Ovaj tjedan: 464
Danas: 6
Kriteriji ocjenjivanja

Kliknite na sliku

Popis udžbenika

Kliknite na sliku

Vremenska prognoza
HTML weather
Facebook škole
 
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dan zahvalnosti za kruh i plodove zemlje u produženom boravku
Autor: Jelena Prelec, 14. 10. 2018.

Povodom obilježavanja Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje željeli smo podsjetiti naše učenike, polaznike produženog boravka, koliko su plodovi zemlje uvijek bili važni za čovjeka te koliko je važno biti skroman kada je hrana u pitanju. Učenici su se okupili oko stola punog različitih pekarskih proizvoda te smo uz molitvu i simbolično blagovanje kruha zahvalili Bogu na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima koji su nam tijekom godine bili podareni. 


Učenici su gledajući video te kroz razgovor saznali kako od zrna pšenice doći do gotovih slastica koje smo donijeli na ovaj stol. U likovnoj radionici učenici su prikazali koji su se sve pekarski proizvodi našli u njihovim košaricama. Isto tako, razmjenjivali smo savjete o zdravoj prehrani, kakvu vrstu kruha najviše jedemo i koji je najzdraviji. Na kraju smo kušali pekarske proizvode koje smo donijeli te smo se svi zajedno družili u prostorijama produženog boravka.

Ovim putem želimo zahvaliti roditeljima, bakama i djedovima naših učenika bez čijeg truda i ljubavi ne bismo mogli na ovako svečan način upriličiti ovu svečanost u produženom boravku.





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju